Als je net als zoveel andere mensen zijn die proberen te enkels, maag, borst, schouder, been, hand tattoo ideeën, of enige andere vorm van tattoo voorbeelden ideeën te vinden, dan heeft u waarschijnlijk gegroeid enigszins gefrustreerd door het gebrek aan originele ideeën op het internet beschikbaar. Met behulp van Google Afbeeldingen kunt u uiteraard vinden een aantal ideeën en voorbeelden, maar het probleem is er, is dat als je in staat bent om deze tatoeage ideeën toegang, dan weet je dat miljoenen anderen kan ook, dus de kans dat iemand anders krijgt dezelfde tattoo als u, is veel hoger. Ditzelfde principe geldt ook op zoek via tatoegeringswoonkamer design boeken. U kunt iets wat je leuk vindt, maar het meest waarschijnlijk, honderden andere mensen hebben hetzelfde op hun lichaam, ik persoonlijk hou niet van dat idee.

Dus op dit punt bent u waarschijnlijk afvragen ... Nou, wat andere optie heb ik? Dus op uw vraag, uw andere optie te beantwoorden, en het beste dat ik heb ontdekt, is uit te nodigen een tatoeage lidmaatschap website. Als u het met mij eens dat het hebben van dezelfde tatoeage als honderden of misschien zelfs duizenden andere mensen is niet zo cool, en u problemen ondervindt bij het bedenken van je eigen hand tatoeage ideeën voor bijvoorbeeld, dan een tattoo type lidmaatschap website is een goudmijn.

Voor degenen onder u die zich niet bewust van wat een website als deze te bieden heeft of hoe te over toetreding gaan, dan wat je doet, is herziening van de top concurrenten (ik heb dit al voor je gedaan, met de top drie websites die er vandaag de dag ) dan, als je eenmaal hebt besloten op een lidmaatschap dat past bij uw behoeften of wil, betaalt u een kleine vergoeding die gemiddeld rond de dertig dollar. Als je eenmaal betaalt dit eenmalige kosten, heb je direct, levenslange toegang tot duizenden unieke en creatieve kant tatoeage ideeën, rug tattoo ontwerpen, schouder ontwerpen, en elke andere vorm van het ontwerp dat u zich kunt voorstellen.

Naast het hebben van toegang tot duizenden afdrukbare tattoo designs, zal je (voor tattoo-me-nu) te kunnen deelnemen aan tattoo forums, kijk tattoo's, zoek de beste tattoo studio's het dichtst bij je in 38 verschillende landen, en u kunt ook bekijken tattoo foto's geupload door andere leden. Al deze functies zijn exclusief beschikbaar voor leden.

Voor de ongeveer dertig dollar, de levensduur tattoo contributie, krijgt u grote waarde gezien de hoeveelheid tijd die u anders zou verspillen aan het zoeken via het openbare methoden voor het vinden hand tatoeage ideeën, of enig ander ontwerp dat u op zoek bent.